TEL. 0768620502
0

Politica retur

Politica retur

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din contractul incheiat la distanta in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a Produselor, fara a preciza motivele.

In calitate de CLIENT persoana fizica, pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o solicitare de retur catre noi.

Daca va retrageti, va vom rambursa contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxa de transport, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

In momentul in care solictiati returnarea produselor comandate reprezentatii nostrii va vor contacta. Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa transmisa de

reprezentantii nostrii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebuii sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Va trebuii sa suportati costul transportului in situatia in care produsul livrat catre dumneavoastra prezinta conformitate in momentul livrarii insa doriti returnarea lui.

In situatia in care produsul comandat este neconform la livrare sau este diferit de ce ati comandat, returnarea produsului este gratuita.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de montaj, uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre

CLIENT persoana fizica, SC Netfurniture Srl are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului pentru diminuarea prejudiciilor. Suma va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor de catre reprezentantii nostri. In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita returul unei saltele ce a fost folosita, din motive ce tin de igiena personala, se va percepe o taxa suplimentara pentru aducerea la

starea initiala a produsului (schimbare husa, curatarea chimica), exceptand situatiile in care produsul a fost livrat defect .

Taxa suplimentara va fi perceputa doar in momentul in care ati primit o saltea conforma insa aceasta a fost scoasa din ambalaj/ folosita si se solicita returnarea.

Taxa se va percepe dupa cum urmeaza:

- 110 lei pentru saltelele cu dimensiunile de maxim 135x200 cm

- 160 lei pentru saltelele cu dimensiunile de minimum 140x190 cm

Pentru produsele din categoria TEXTILE - Perne, Pilote, Protectii saltea si Lenjerii pat ce prezinta conformitate la livrare–nu se va accepta returul decat daca produsele sunt sigilate. (ambalaj producator nedesfacut).

Pentru produsele ce se realizeaza la comanda atat in varianta standard cat si dupa cerintele clientului prin modificarea dimensiunilor,culorilor,etc, returul nu se accepta.

Pentru produsele resigilate nu se accepta returul care  are ca motiv defectele prezentate in descrierea produsului pe care clientul le-a acceptat in momentul achizitiei.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Pentru orice alte detalii legate de returnarea produselor va rugam sa ne contactati la nr.

de tel. 0768620502.

Orice client care solicita returnarea unui produs cumparat de la Netfurniture Srl se prezuma ca in prealabil a citit, a inteles si a acceptat prezentul regulament, in integralitatea acestuia.